Computerhulp

Computerhulp

Heeft u een probleem met uw computer en weet u niet hoe u dit op moet lossen? Bij IT service 4 you krijgt u gratis computerhulp op verschillende gebieden.

Hier zijn een aantal categorieën en voorbeelden van de computerhulp die ik aanbied:

Hardware

Computer hardware

Soms gaat er een onderdeel kapot in uw desktop computer of laptop, bijvoorbeeld een harde schijf of een USB poort. Dit kan zeer frustrerend zijn. Ik kan voor u uitzoeken wat het probleem is en vervolgens u advies geven wat u het beste zou kunnen doen om dit probleem weer op te lossen.

Lees verder…

Software

Zoekt u een stukje software voor uw computer, of heeft u al een programma, maar weet u niet precies hoe dit werkt of geïnstalleerd moet worden?

Software

Samen zullen we naar een oplossing zoeken! Wanneer het programma niet compatibele is met een nieuwere Windows versie zijn er andere mogelijkheden om het programma toch werkend te krijgen!

Lees verder…

Windows

Windows installatie

Heeft u hulp nodig bij het installeren of herstellen van een Windows versie? Vanaf Windows 7 (32 bit) kan ik door middel van een USB stick uw systeem weer in orde maken!

Mocht u behoefte hebben aan een eerdere versie dan Windows 7 dan is dit mogelijk, maar dit brengt wel risico’s met zich mee.

Lees verder…

Virus verwijderen

Heeft u last van 1 of meerdere virussen? In de meeste gevallen zijn deze snel te verwijderen en heeft u weer een virusloze computer!

Computer virus

Lees verder…

E-mail

Email

Is een e-mail sturen nog onduidelijk voor u? Of kunt u geen verbinding maken via een e-mail client?
Binnen enkele minuten kan ik een e-mail voor u opstellen en u uitleggen hoe u hier gebruik van kunt maken!

Lees verder…

Gratis!

De hulp voor de onderwerpen die hierboven zijn genoemd zijn geheel gratis! Waarom? Nederlanders houden van gratis! Ook vind ik het leuk om mensen met computer gerelateerde problemen te helpen.

Om het toch een beetje betaalbaar te houden heb ik hier en daar wat advertenties.

Deze advertenties zullen er uit zien als volgt:


Zoeken met Google

Advertentie