Contact

Contact

Hoe gaat IT Service 4 you te werk? Wanneer u een vraag heeft of hulp nodig heeft kunt u het best een bericht invullen in het contact formulier wat hier onderaan op de pagina staat. U kunt ook een e-mail bericht sturen naar hulp@itservice4you.nl. Wanneer u uw vraag heeft gesteld zal u zo snel mogelijk hulp krijgen. IT service 4 you is gebaseerd op het “wie het eerst komt wie het eerst maalt” principe. Het is dus mogelijk dat het langer dan 1 werkdag kan duren voordat u een bericht terug krijgt.

Contact

Mocht het antwoord op uw vraag onduidelijk zijn, of heeft u liever dat het probleem via de computer voor u wordt opgelost, is er altijd de mogelijkheid om gebruik te maken van Teamviewer. Dit programma zorgt voor een verbinding tussen 2 computers zodat de “client” zijn of haar computer heel gemakkelijk (met toestemming) bestuurd kan worden. Met deze methode worden de meeste problemen heel eenvoudig opgelost!

Tijden

Aangezien IT Service 4 you een hobbymatig project is, en dus niet een officieel bedrijf is, zal het ook andere tijden hebben dan een “normaal” bedrijf. Door de week kunt u tussen 19:00 en 23:00 een antwoord op uw vraag verwachten. Helaas is de kans klein dat IT service 4 you u in het weekend kan helpen vanwege het persoonlijke leven.

Suggesties

Mocht u suggesties hebben voor IT service 4 you dan worden deze zeer op prijs gesteld! Dus, mocht u iets hebben laat het zo spoedig mogelijk weten via het contact formulier! Bij voorbaat dank!

Contact formulier