Over mijzelf

Over mijzelf

Egbert-Jan, over mij

Egbert-Jan

Sinds mijn jonge jaren heb ik altijd al interesse gehad voor het werken met computers. In het begin was het voornamelijk spelletjes spelen. Al snel ging het over op servers hosten en websites bouwen om groepen mensen samen te krijgen. Al snel had ik samen met een aantal vrienden een gemeenschap van ongeveer 1.500 mensen.

Soms hadden mensen van deze gemeenschap problemen met hun computer en vroegen ze mij om hulp wat ik zou kunnen doen.Voorbeeld: Iemand wou een filmpje maken zodat deze op youtube gezet kon worden. Ik gaf hem de juiste software en instructies zodat hij uiteindelijk een video heeft gemaakt en op youtube heeft gepost. Mede hierdoor ben ik op het idee gekomen om deze hulp service op te zetten.

Waarom doe ik dit gratis?

Geloof het of niet, maar ik haal voldoening uit mensen die blij worden dat hun computer weer functioneert. Bij mijn dagelijkse baan repareer ik ook producten, wanneer ik deze dan gerepareerd heb na een x aantal uren dan ben ik ook blij dat het me toch weer gelukt is. Dit gevoel wil ik graag delen. Omdat mensen over het algemeen wel problemen hebben met hun computer, maar omdat het geld kost gaan ze er vaak niet achteraan. Dit is dus nog een reden waarom ik dit wil doen. Natuurlijk zijn er wel kosten verbonden aan het hosten van deze website, dus daarom zijn er advertenties en kunt u ook doneren indien u zich hier goed bij voelt. Echter is dit niet noodzakelijk, maar word wel erg gewaardeerd!

Ik probeer mijzelf ook te ontwikkelen en ben ook geïnteresseerd in de diversiteit aan problemen die mensen tegen komen op hun computers. Helaas kan ik niet elk probleem voor u oplossen aangezien dit een hobby matig project is, maar ik zal zeker mijn best doen om zo veel mogelijk problemen voor u op te lossen!

Egbert-Jan Boerma
IT Serivce 4 you