Prijzen

Prijzen

Prijzen? U zult zich misschien wel afvragen waarom deze pagina hier is. Alle diensten zijn gratis, echter tot een bepaald niveau. Hardware onderdelen zijn natuurlijk niet gratis want dat zou anders betekenen dat IT Service 4 you zo maar alles weg zou geven!

Computerhulp

Prijzen , gratis

Zoals in de computerhulp pagina al is vermeld is deze dienst geheel gratis. De reden waarom dit gratis is, is omdat de meeste problemen erg snel te verhelpen zijn of slechts een kleine beetje uitleg nodig hebben. In sommige gevallen is dit ook niet het geval, maar dat word dan weer gezien als een uitdaging waar van te leren is.

Raspberry Pi

Raspberry Pi’s variëren qua prijs. Deze prijs ligt tussen de €18,- en €40,-. Het verschil komt dan neer op de snelheid en dus ook de functies die u kunt toepassen op de Raspberry. Voor een mediaspeler kunt u er van uit gaan dat een losse Raspberry al snel rond die €40 zit.

Website en hosting

Een domeinnaam kunt u al registreren voor 4 euro per jaar, hier zit dus het geld niet echt in. Webhosting is al wat duurder en varieert van €0,50 – €10,-. Dit ligt geheel aan uw wensen en data verkeer / bezoekers. Het geld zit voornamelijk in het maken van de website content. Bij een webbuilder / web designer is dit al snel €1000,- voor een standaard website. Daarom wordt dit bij IT Service 4 you gratis aangeboden tot een hoeveelheid van 10 pagina’s. Als voorwaarde is wel dat u moet zorgen voor de content en de foto’s. Het technische gedeelte wordt voor u gedaan!

Mocht u interesse hebben in een volledige website dan kan dit tegen een vergoeding worden gedaan.

  • Een website met meer dan 10 pagina’s en zonder “SEO” voor de prijs van slechts €50,-
  • Een website met SEO advies en bewerkingen voor de prijs van slechts €100,-.
  • Wanneer u special opties nodig heeft voor uw website kunt u deze ook altijd aanvragen, echter kost dit meer dan €100 euro en zal worden gebaseerd op uw wensen.

Extra informatie

Voor de duidelijkheid. Alle service die geleverd wordt door IT service 4 you is dus geheel gratis! Bij het maken van een website voor u is het limiet 10 pagina’s. Wens u meer dan deze 10 pagina’s dan wordt dit wel in rekening gebracht.

Als u nog meer vragen heeft over de prijzen of kosten van bepaalde services, vraag gerust in het contact formulier op de contact pagina!


Zoeken met Google

Advertentie