Website maken

Serverrack

Uw eigen website (laten) maken

Bijna elk bedrijf heeft tegenwoordig wel een website. Om er één op te zetten kan al heel erg snel, maar om een site goed te maken zodat het goed vindbaar en leesbaar is, is een ander heel ander verhaal. Tegenwoordig worden er steeds meer website gebaseerd op mobiele telefoontjes. Dit is omdat steeds meer mensen hun mobieltjes een website opzoeken. Dit gaat namelijk veel makkelijker en sneller dan het opstarten van een computer om alleen maar één website te bezoeken.

Wat is belangrijk?

Bij het bouwen van een website zijn er verschillende dingen heel belangrijk. De twee hoofdzaken zijn:

Vindbaarheid

Website Search Engine Optimisation

U moet vindbaar zijn voor uw potentiële klanten. Hier zijn heel erg veel verschillende manieren voor. De beste manier en tevens de meest gebruikte manier zijn de juiste zoektermen. Google berekend uw website op een tig aantal punten. Zijn deze punten goed dan krijgt u een goede score, ook wel Page ranking genoemd. Om goed vindbaar te zijn op Google en tevens ook een goede Page rank te krijgen kunt u speciale functies in uw website zetten. Deze functies worden ook wel “Meta Tags” genoemd. Met deze Meta Tags kunt u uw site goed beschrijven en de juiste titels bij de juiste pagina’s aangeven. Dit allemaal samen gevoegd draagt bij aan de “Search Engine”. Misschien heeft u wel eens gehoord van “SEO”. Dit staat voor Search Engine Optimisation. SEO is een bepalende factor hoe hoog uw site in de Google zoekmachine lijst zal komen. Hoe beter de SEO rating van uw site, des te hoger hij zal verschijnen.

Snelheid

Website snelheid

De reden dat snelheid een zeer belangrijke factor is, is omdat uw klanten snel aan hun informatie willen komen. Dit wilt u niet tegen houden door een langzame website te hebben. Uit onderzoek is gebleken dat mensen maximaal 3 seconden willen tot de website is geladen. Duurt het langer dan dit dan zullen ze sneller geneigd zijn om via een andere website de informatie te zoeken. Gelukkig zijn er heel erg veel manieren om uw site razend snel te maken. De meest bepalende factor is een goede website hoster. Als hun systeem verouderde hardware heeft, of hun service niet goed hebben opgesteld / afgesteld, dan heeft dit grote nadelen voor u als eindgebruiker. Dit kan zelfs de bottleneck zijn voor de snelheid van uw site.

Zelf maken of laten maken?

website bouwen

Na al deze informatie is de vraag: Wilt u zelf nu een website opbouwen en onderhouden of wilt u dit laten doen? Heeft u ervaring op het gebied van webhosting en Content Management Systems (CMS)? Zo ja dat kunt u gerust zelf aan de slag. Heeft u echter weinig tot geen ervaring dan zal het waarschijnlijk verstandiger zijn om iemand anders hier voor aan te wijzen.
Hier bij IT Service 4 you word er een standaard installatie en opzet van een website aangeboden. Helaas zit er geen onderhoud service bij. Dit kunt u wel aanvragen, maar zal dan niet kosteloos zijn! U kunt natuurlijk ook een professional inhuren, maar voor de meest standaard handelingen kunnen ze al snel 200-300 euro vragen.

Vraag uw eigen website aan in het onderstaande contactformulier


Special website opties, hiervoor wordt er contact met u opgenomen.


Zoeken met Google

Advertentie