Youtube downloader

Youtube downloader

Category : Tips & Tricks

Youtube fimpjes downloaden

Youtube, wie kent het niet. Misschien gebruikt u het dagelijks, en soms misschien wat minder vaak. Toch overkomt het bijna iedereen wel dat hij of zij het filmpje wilt downloaden. Helaas bied Youtube zelf de functie niet om een filmpje eenvoudig van hun website af te halen. Gelukkig zijn hier hele makkelijk te gebruiken programma’s voor.

Waarom zou je een filmpje downloaden

youtube

Er zijn meerdere redenen waarom u een filmpje zou kunnen downloaden. Het grootste voordeel is dat u niet meer online hoeft te zijn om dit filmpje te kunnen bekijken. Een andere reden zou kunnen zijn dat u slechts de audio van het filmpje hoeft te hebben zodat u op elk moment kunt genieten van uw favoriete nummer.

4K Video Downloader

4K Video Downloader is een heel handig programma om allemaal Youtube video’s te downloaden. Ook heeft dit programma functies die weinig tot geen andere programma’s hebben.
Dit programma heeft onder andere de volgende functies:

  • Download gehele playlisten of kanalen van Youtube. U kunt deze video’s vervolgens opslaan als één van de volgende formaten: MP4, MKV, M4A, FLV, 3G. Ook kunt u de video opslaan als MP3 zodat u alleen maar de audio krijgt. Dit is zeer handig als u een playlist samen stelt met uw favoriete muziek!
  • Download uw video’s op de hoogste kwaliteit. Dit kan HD, full HD of zelfs ultra HD zijn!
  • U kunt ook de ondertiteling van de video er bij downloaden. Dit maakt het nog makkelijk om een video goed te kunnen bekijken!
  • Heeft u een 3D televisie? Dan kunt u daar optimaal van genieten! 4K video downloader bied de mogelijkheid om filmpjes die 3D op Youtube staan zo te downloaden!

Naast deze lijst heeft 4K video downloader nog wel meer mogelijkheden. Deze mogelijkheden zijn te vinden op deze pagina. Tevens kunt u op de genoemde pagina het programma ook downloaden.


Leave a Reply

Zoeken met Google

Advertentie